Каталог товарів

Безсердечна

Безсердечна
Безсердечна
Безсердечна
Безсердечна
Безсердечна
Безсердечна
Безсердечна
Безсердечна
Безсердечна
  •  Бестселер «The New York Times»
  • Від авторки бестселерів №1 у світі!

Безсердечна

Видавництво:
READBERRY
590,00 грн
Товар у наявності
Купити
Додати в обране
  • Код виробника: НЕ1587004У
  • ISBN: 978-6-17-098776-1
  • Вага: 0.745
  • Формат, мм: 145х210
  • Кількість сторінок: 576
  • Рік видання: 2024
  • Мова видання: Українська
  • Обкладинка: Тверда
  • Вік: 16-18
  • Папір: Офсет
Анотація

Безтурботна Кетрін, чи не найбажаніша наречена Країні Див, фаворитка неодруженого Короля Чирвових Сердець… яка прагне відкрити пекарню. Надто простенька мрія для дівчини, що може стати наступною королевою. Принаймні так вважає Маркіза, мати леді Кетрін Пінкертон.Чому безсердечна Королева рубає голови всім без розбору? Адже на початку ми бачимо Кет, леді Кетрін Пінкертон, дочку Маркіза, веселу й безтурботну. Вона мріє про власну пекарню на пару з Мері Енн і прагне кохання. Воно приходить, а разом із ним невідворотна доля, що визначає «комусь убивати, комусь бути вбитим, комусь царювати, комусь навісніти». Куди ж поділося ніжне, чуйне серце милої дівчини Кет?.. Аж раптом з’являється таємничий придворний блазень з очима кольору золота, і дівчина закохується. І починається рух від милої Кет до жорстокої королеви.

Це неминуче: розбите серце, Гостромеч, смерть Жербельковта, безумство Капелюшника… Нам відомо ЩО має статися. Проте лишається запитання, ЧОМУ. Тож вперед до країни, просоченої магією і божевіллям, спостерігати за примхами долі. Вражаючий, захопливий роман для молоді від королеви ретелінгів! Лабіринти, двері й дзеркала, Чешир, Божевільний Капелюшник, Чирвовий Валет, пан Гусінь, Шалений Заєць Жербельковт і, звісно, вона — Королева Чирвових Сердець! Усім відомо, чим завершилася історія, коли в неї потрапила Аліса. Проте що було до того? Чому безсердечна Королева рубає голови всім без розбору? Адже на початку ми бачимо Кет, леді Кетрін Пінкертон, дочку Маркіза, веселу й безтурботну. Вона мріє про власну пекарню на пару з Мері Енн і прагне кохання. Воно приходить, а разом із ним невідворотна доля, що визначає «комусь убивати, комусь бути вбитим, комусь царювати, комусь навісніти». Куди ж поділося ніжне, чуйне серце милої дівчини Кет?..

Переклад - Раїса Ладохіна.

Після факультету романо-германської філології КНУ імені Тараса Шевченка Раїса Ладохіна працювала й у рідному університеті, і в Центрі наукових досліджень та викладання іноземних мов НАН України, і в інших місцях на важливих і серйозних посадах.
Пані Раїса — одна з найкращих перекладачок України, чий талант яскраво проявляє багатогранність та різноплановість її творчого доробку від художньої до науково-популярної літератури, від книжок для дорослої авдиторії, до янг едалт і дитячої: «Черчиль. Життя» Мартіна Ґілберта (Martin Gilbert: «Churchill: A Life»), «Війна з Росією» сера Річарда Шерреффа (Sir Richard Shirreff: «The War with Russia»),; Майкл Льюїс «!Неймовірний проект» (Michael Lewis: «The Undoing Project») і ось тепер — «Безсердечна» Марісси Маєр (Marissa Meyer: «Heartless»).

Відгуки покупців
reviews-clear
На даний момент список відгуків порожній
Залиште свій відгук про товар
Залишити відгук
Ваше ім'я*
Email*
Ваш відгук*
З цим товаром купують
Спіннер