ua Переходь на українську
Каталог товаров

Психологічна гра. Страхи планети Ой

Психологічна гра. Страхи планети Ой
Новинка

Психологічна гра. Страхи планети Ой

Ожидается
Товар временно отсутствует
Добавить в избранное
  • Код производителя: 10156022У
  • ISBN: 482-3-07-637895-0
  • Вес: 0.31
  • Формат, мм: 235х235х50
  • Год издания: 2024
  • Язык издания: Украинский
  • Обложка: Коробка
  • Возраст: 7-9
  • Иллюстрации: цветные
Аннотация

Новинка в колекції психологічних ігор від Ранок. Наочні посібники! Гра 3 в 1: корисний подарунок, цікаве дозвілля та щаслива родина!

Відкрийте світ емоційної терапії через гру! Ця карткова психологічна гра допоможе дітям подолати соціальні страхи, покращити комунікацію та навчитися розуміти одне одного.

Гра «Страхи планети Ой» - 100% створює чудовий настрій! А ще сприяє розвитку фантазії, креативності, умінню реагувати на непередбачувані події, підвищує впевненість в собі тощо.

Зустрічайте 9 чудернацьких інопланетян, які проведуть вашу дитину через веселі й корисні завдання! (Тут завдання гравцям ставлять 9 чудернацьких інопланетян: Перелякас, Помиляс, Гнівач, Ображуля, Жартувач, Сором’язка, Сумнівач, Добротуся, Базікало).

Рекомендуємо використовувати для занять із дітьми: педагогам, психологам, батькам, дідусям, бабусям тощо.

Якісний друк упакування та карток, унікальний дизайн привертають увагу і зацікавлюють, як дітей, так і дорослих і стимулюють до гри.

Це інструмент, який допомагає малюкам впоратися зі страхами в легкій та веселій формі.

Гра «Страхи планети Ой» – це ключ до емоційного благополуччя вашої родини!

Допоможіть дитині подолати страхи за допомогою гри! Чи відчуваєте, що ваш малюк стикається з різними страхами, але ви не знаєте, як допомогти? Пропонуємо вам захоплюючу психологічну гру «Страхи планети Ой», яка стала чудовим інструментом для подолання труднощів та освоєння навичок звільнення від страхів у дітлахів. Чому обрати «Страхи планети Ой»? Ця гра сприяє емоційній розвантаженості, а також дозволяє дітям вчитися знаходити вихід з непередбачуваних ситуацій у веселий та незмушений спосіб. У процесі гри маленькі гравці відчуватимуть, що їхні страхи стають смішними, і зможуть ефективно їх контролювати. Діти не лише навчаються боротися із страхами, а й мають можливість виражати свої емоції – гніватися, жартувати, помилятися та сміятися!

Користь гри:

  • Створення розслабленої атмосфери;
  • Налагодження контакту між дітьми та дорослими;
  • Корекція соціальних страхів, страху смерті, агресії та деструктивної поведінки;
  • Зменшення страху самовираження та демонстративності.

Як грати?

Кожен інопланетянин пропонує дітям 12 завдань, що стимулюють їхню уяву і спонукають до розвитку. Від виконання однакових завдань до індивідуальних підходів – кожна дитина зможе реалізувати своє бачення на свій смак. Гра розрахована на дітей від 7 років у кількості від 2 до 6 учасників. Не втрачайте можливість допомогти вашій дитині перетворити страхи на веселощі!

Обирайте «Страхи планети Ой» – і нехай ваше дитинство стане легшим і яскравішим Набір містить: ігрове поле, картки із завданнями, кубик, фішки для гравців, інструкцію.

Отзывы покупателей
reviews-clear
На даный момент список отзывов пуст
Оставте свой отзыв о товаре
Оставить отзыв
Ваше имя*
Email*
Ваш отзыв*
Другие книги из этой серии
Смотреть все книги
Спіннер
С этим товаром покупают
Спіннер