ua Переходь на українську
Каталог товаров

Психологічна гра для занять з дітьми. Наодинці з дитиною

Психологічна гра для занять з дітьми. Наодинці з дитиною
Психологічна гра для занять з дітьми. Наодинці з дитиною
Новинка

Психологічна гра для занять з дітьми. Наодинці з дитиною

198,00 грн
Товар в наличии
Купить
Добавить в избранное
  • Код производителя: 10156033У
  • ISBN: 482-6-47-778898-4
  • Вес: 0.193
  • Формат, мм: 87х127х25
  • Год издания: 2024
  • Язык издания: Украинский
  • Обложка: Коробка
  • Возраст: 6-9
  • Иллюстрации: цветные
Аннотация

Представляємо вам унікальну карткову психологічну гру, яка стане чудовим інструментом для зміцнення довіри між дорослими та дітьми. Пограйте разом і відкрийте нові грані ваших стосунків!
Кому це потрібно?
Якщо ви прагнете, щоб ваша дитина відчувала до вас довіру і ділилася своїми думками та переживаннями, ця гра – ваш ідеальний союзник! Вона дозволяє зануритися у світ дитячих мрій і надій, розслабитися і навчитися спілкуватися на новому рівні.
Візьміть з собою!
Гра має зручний кишеньковий формат, що дозволяє легко брати її з собою куди завгодно – на прогулянку, у подорож або просто на сімейне збори.
Грайте вдвох або всією родиною!
Ця захоплююча гра підходить як для спілкування з дітьми наодинці, так і для веселих родинних вечірок. Незвичайні питання допоможуть вам знайти спільну мову та поринути у світ відкриттів.
Не втрачайте можливість зблизитися із своїми дітьми! Відкрийте нові горизонти довіри та розуміння з нашою міні психологічною грою від Ранок. Грайте, досліджуйте і створюйте незабутні миті разом! 

Хочете, щоб ваша дитина довіряла вам і ділилася найсокровеннішим? Тоді пограйте з нею у гру! Станьте на деякий час дитиною, розслабтеся. А незвичайні питання вам у цьому допоможуть. Грати можна як удвох, так і родиною.

Як ти гадаєш, яким буде світ через 10 років? Яку суперздібність тобі хотілося б мати?
Спілкуючись у родинному колі, використовуйте свою уяву та творчий підхід! Тоді спілкування даруватиме задоволення та залишатиме приємний відбиток у серці. Створюйте кожного разу незвичайну атмосферу, додавайте інтриги, щоб усім було цікаво! Зберіться всією родиною та проведіть разом години цікавезних розмов! У  цьому вам допоможе гра, що справді!

Набір містить: 50 карток, правила гри.

Отзывы покупателей
reviews-clear
На даный момент список отзывов пуст
Оставте свой отзыв о товаре
Оставить отзыв
Ваше имя*
Email*
Ваш отзыв*
Другие книги из этой серии
Смотреть все книги
Спіннер
С этим товаром покупают
Спіннер