ua Переходь на українську
Каталог товаров

Навчальна гра. Мій день (режим)

Навчальна гра. Мій день (режим)
Новинка

Навчальна гра. Мій день (режим)

Ожидается
Товар временно отсутствует
Добавить в избранное
  • Код производителя: 10156016У
  • ISBN: 482-3-07-627897-7
  • Формат, мм: 235х235х50
  • Год издания: 2024
  • Язык издания: Украинский
  • Обложка: Коробка
  • Возраст: 6-9
  • Иллюстрации: цветные
Аннотация

Новинка в колекції навчальних психологічних ігор від Ранок. Наочні посібники!

Тайм-менеджмент у ігровій формі: навчайте своїх малюків продумувати свій день, дотримуватись режиму та орієнтуватись в часі!

3 захоплюючі варіанти гри: «Мої важливі справи», «Я вмію визначати час», «У мене все за планом! Ідеально підходить для занять із дітьми для психологів, учителів та батьків. Унікальна можливість заглибити дітей у світ організації та дисципліни в ігровій формі! Об’ємні 3D-будинки, годинники з рухомими стрілочками та яскраві картинки захоплять увагу як дітей, так і дорослих!

Унікальний дизайн упакування та карток привертають увагу і стимулюють дітей до гри.

Іноді навіть дорослим складно спланувати свій день. Але ж діткам ще важче! Яскраві картинки, об’ємні 3D-будинки та 3D-годинник із рухомими стрілочками допоможуть дитині зрозуміти важливість режиму дня та правильного планування своїх справ. Маленький гравець ніби потрапляє у світ дорослих і сам ухвалює рішення та планує, що, де і коли робитиме. Мета гри: навчити дітей продумувати свій день, дотримуватися правильного режиму й орієнтуватися в часі. Зробіть гру частиною навчання з новими варіантами розваг! Перед початком захоплюючої гри розмістіть годинник на ігровому полі та зберіть будинки. Розкладіть картки по порядку та уважно їх розгляньте. Чи готові ви обрати гру, яка розвине ваші навички та знайомство з часом?

Варіант 1 - «Мої важливі справи»

Ця гра допоможе визначити, де та коли виконуються важливі завдання. Розкладаючи картки з набору «Режим дня» у школі, вдома чи у фітнес-центрі, наочно показуємо свій щоденний розклад.

Варіант 2 - «Я вмію визначати час»

Завдяки цьому варіанту, діти навчаться визначати час на годиннику. Під керівництвом дорослих, вони виставлятимуть стрілки годинника на певний час, підбираючи відповідні картки.

Варіант 3 - «У мене все за планом!»

Плануйте свої дні та тижні з легкістю! Вставляючи картки в планшет, створюємо розклад на день, зазначаючи, коли виконуватимемо певні справи.

Це не лише гра, а й корисний інструмент для організації часу. Проведіть час із користю та задоволенням, розвиваючи знання про час та планування! Грайте, вчіться і плануйте разом зі своїми дітьми!

Гра містить: 3D-будинки для ігрового поля – 4 шт., ігрове поле – 1 шт., 3D-годинник зі стрілками – 1шт., картки «Режим дня» - 60 шт., картки «Час» - 44 шт., картки «Дні тижня» - 7 шт., планшет для гри – 3 шт., правила гри.

Отзывы покупателей
reviews-clear
На даный момент список отзывов пуст
Оставте свой отзыв о товаре
Оставить отзыв
Ваше имя*
Email*
Ваш отзыв*
С этим товаром покупают
Спіннер