ua Переходь на українську
Каталог товаров

Комплект «Молодіжний» 18

Комплект «Молодіжний» 18
Новинка

Комплект «Молодіжний» 18

Издательство:
READBERRY
1 239,00 грн
Товар в наличии
Купить
Добавить в избранное
  • Код производителя: КП3193
  • Вес: 0.931
  • Язык издания: Украинский
Аннотация

У комплекті:

Сходження на трон. Фальшивий принц. Книга 1

Коли королівство Картія опиняється на межі громадянської війни, придворний аристократ Коннер вигадує хитрий план, щоб уникнути розколу держави. У притулках він знаходить чотирьох сиріт, одному з яких доведеться прикидатися принцом Яроном, що кілька років тому зник у морі, та обманом посісти престол.Серед чотирьох обраних опиняється Сейдж, зухвалий чотирнадцятирічний обірванець, який, попри обіцяний титул, не готовий стати маріонеткою в руках Коннера. Хлопець має власний план і мотиви, а ще — лише два тижні, аби на роль фальшивого принца вибрали саме його, інакше — неминуча смерть.

Цикл романів «Сходження на трон» від Дженніфер Е. Нільсен захоплює шаленими поворотами. У королівстві Картія назріває громадянська війна. Короля і його родину вбито, а єдиний можливий спадкоємець зник безвісти. Щоб об'єднати народ, регент короля Коннер вигадує план: видати звичайного хлопця за втраченого принца. Але, звісно, не з благою метою. Для цієї ролі чоловік знаходить чотирьох сиріт, серед яких опиняється норовливий Сейдж. Хлопець знає, що мотиви Коннера сумнівні, але на кону власне життя: або він стане фальшивим принцом, або…

Від авторки бестселерів New York Times Дженніфер Е. Нільсен. Найкраща книжка року за версією Publishers Weekly. Роман відзначений нагородою Goodreads Choice Awards.

Сходження на трон. Король-утікач. Книга 2

Ярон знав, що після коронування буде нелегко, однак потенцій- ної смерті у перші тижні правління точно не було в його планах. Після невдалого замаху вороги пообіцяли повернутись, однак і це не найгірше: регенти шукають Яронові заміну, а сусідня Авенія водить якісь темні справи з піратами… Хлопцеві лишається тільки чекати, коли вороги постукають у його двері. Або ж… утекти й перехитрити всіх.

Так Ярон опиняється в таборі піратів, не підозрюючи, що в його плані надто багато прогалин. З піратами загалом жарти погані, а коли вони ще й у згоді з твоїми недругами — чекай біди. І що довше Ярон перебуває на втіках, то краще розуміє: шансів вибратись живим із цієї халепи в нього дуже мало.

Від авторки бестселерів New York Times Дженніфер Е. Нільсен. Найкраща книжка року за версією Publishers Weekly. Роман відзначений нагородою Goodreads Choice Awards.

Футболка «In love with books»

Футболка з турецької бавовни класа Преміум.

Склад: 95% - бавовна; 5% - еластан. Щільність 195 г/кв.м.
Розмір: М (ширина 50-52 см; довжина 70 см).
Колір: чорний.
Принт: Закоханий (IN LOVE WITH BOOKS).

Прекрасно підійде в подарунок підлітку, який любить книжки!

Отзывы покупателей
reviews-clear
На даный момент список отзывов пуст
Оставте свой отзыв о товаре
Оставить отзыв
Ваше имя*
Email*
Ваш отзыв*
С этим товаром покупают
Спіннер